Siapa Saya?

#omaksukorunning

Assalamualaikum, Hi!!

Welcome to my blog. My name is Intan but people call me M.K (Mak Kintan or Maya Karin) pun boleh la..if u wanna put it that way..I like! Hehe. I’m a wife and mother of 2 awesome boys (10 & 7 years old). My life is pretty hectic & chaotic like most mothers in the world jugak lah kan. I’ve have an old blog jugak you can check it out HERE . But I think the blog tu lebih kepada personal stories so that’s why I moved here lah.

This blog is generally about running and fitness. I’m not a fitness guru ya. This is about my personal experience & my journey to become a marathoner. Maybe I’ll share some tips for us to belajar sama-sama. I am a runner (beginner). Owh jangan takut, saya bukan seorang yang kurus macam model atau pun fit macam athlete. Tak…saya cuma ibu-ibu biasa. Ada perut, ada selulit, ada kedut di muka juga..hehe

Masa zaman sekolah dulu saya memang aktif bersukan, bola jaring, bola baling, badminton, volleyball, 100m, 200m & lari berganti-ganti 100m. Tapi tu bila tu? 19-20 tahun yang lalu.

I started running on 1st February 2013 (Baru je kan..haha). So far baru je join few races 5k, 10k & 12k. I’m on my way for my 1st half marathon ever. Scheduled in October 4th nanti.  I love hiking too! Cita-cita nak menakluk Gunung Kinabalu one fine day – InSyaAllah.

I might share stories about food too! So lagi sekali jangan bimbang..marilah ikut journey saya. Kita fit bersama-sama. So I think that’s about it. Kalau ada apa-apa lagi nanti saya tambah kemudian.

Let’s start the journey!!

daily-motivation-25-photos-1926

Advertisements

2 thoughts on “Siapa Saya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s