BSN Putrajaya Night Marathon

Assalamualaikum – saja update walaupun dah basi amat-amat. Siap dah berkulat kot. Busylah sejak kerja office baru ni. Ini dah hujung-hujung tahun sangat barulah terhegeh-hegeh nak baca blog kawan-kawan & jenguk blog sendiri.

Sedih..ok…sedih… tak dapat mencurah rasa, mengadu domba dengan blog sendiri.

Semua dah sedia maklum BSN PNM 24th October 2015 has been cancelled kan. Apa nak dikata Allah maha berkuasa. Kita mampu merancang Dia yang menentukan segalanya. So the night that I was supposed to run my 1st HM tu… saya pergi collect finisher t-shirt & medal dengan anak-anak saya.

Gembira melompat-lompat budak berdua tu. Ada jugak runners lain yang masih berlari. Owh..saya difahamkan route 10km masih dibuka untuk runners kot. Saja suka-suka lari…hoho! Memang tak lah kan.

Selepas collect barang-barang semua saya balik jelah sambung tidur kat rumah. Dengan berikrar untuk taknak masuk apa-apa race dah untuk tahun 2015. Haha..punyalah merajuk ye jerebu punya pasal.

Oh well….again “We can run another day”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s